AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli mendil görmek

Kahve falında renkli mendil görmek

Kahve falında renkli mendil görmek zorlukların son bulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli mendil gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında renkli mendil görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mor mendil görmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında mendille burnunu silmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirmizi mendil almak çok üzüntü yaşayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine mendil vermek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, bir süre zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden mendil almak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mendil vermek girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet eder.

Kahve falında mendil sallamak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir