AnaSayfa / Genel / Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında güveçte kuru fasulye gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında güveçte kuru fasulye görmek fırsatların elden kaçacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında güveç yediğini görmek dargınların barışacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında güveçte yemek yemek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında boş güveç görmek işveren pozisyonuna geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında güveç yemek görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında toprak güveç görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Kahve falında güveçte et görmek maddi anlamda feraha ermeye, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine tabir olunur.

Kahve falında etli güveç yemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir