AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ kuru fasulye görmek

Kahve falında çiğ kuru fasulye görmek

Kahve falında çiğ kuru fasulye görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, yükseleceğine, kurulu düzeni olacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ kuru fasulye gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Kahve falında çiğ kuru fasulye görmek hikmet sahibi olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ fasulye yemek suç işleyeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında birine kuru fasulye vermek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, imkânların çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli kuru fasulye görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuru fasulye nohut görmek tamamlanmadan kalacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru fasulye ıslatmak sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği vermek sonunda mutlu olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kuru fasulye yemeği yemek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir