AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kolye takmak

Kahve falında renkli kolye takmak

Kahve falında renkli kolye takmak iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, edilen duaların kabul olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, işlerin yoluna gideceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında renkli kolye takmak gördüyseniz:

  • Problem yaşayan akraba veya arkadaşlarınıza yardım ederek imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında renkli kolye takmak Allah katında günahlarının affolacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine delalettir.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hac kolyesi takmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında mor kolye takmak iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında zümrüt kolye takmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak kolye takmak eğer fal sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında kelebek kolye takmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğe kolye takmak problemlerini çözeceğine, kendine çeki düzen vereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir