AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye ve bilezik takmak

Kahve falında kolye ve bilezik takmak

Kahve falında kolye ve bilezik takmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya evinizi ilgilendiren konularda tansiyonu arttıran değil, düşüren bir eğilimde olmanızda fayda var.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak kötü ve zor günler geçireceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kolye takmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye ve bilezik takmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolye bilezik görmek kazancının günden güne çok artacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik ve kolye görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik kolye görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye ve bilezik görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inci kolye ve bilezik görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir