AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelebek kolye takmak

Kahve falında kelebek kolye takmak

Kahve falında kelebek kolye takmak rızıksız kalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kelebek kolye takmak gördüyseniz:

  • Yeniden ele alınması veya düzeltilerek daha verimli ya da işe yarar hale getirilmesi gereken konulara ağırlık verilebilir.

Kahve falında kelebek kolye takmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında kelebekli kolye görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kelebek kolye görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kelebek kolyesi görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, zahmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebek yüzük takmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kelebekli yüzük takmak tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak dertlerinin artacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına yorulur.

Kahve falında birine altın kolye takmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir