AnaSayfa / Genel / Kahve falında zümrüt kolye takmak

Kahve falında zümrüt kolye takmak

Kahve falında zümrüt kolye takmak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında zümrüt kolye takmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında zümrüt kolye takmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil zümrüt kolye görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında zümrüt kolye görmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında zümrüt yüzük takmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak günahların af olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt küpe görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zümrüt taşı görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir