AnaSayfa / Genel / Kahve falında hac kolyesi takmak

Kahve falında hac kolyesi takmak

Kahve falında hac kolyesi takmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hac kolyesi takmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında hac kolyesi takmak attığı her adımı düşüneceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hac kolyesi görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hac yüzüğü takmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında hacdan gelen yüzük takmak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında birisine kolye takmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine gümüş kolye takmak yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işarettir.

Kahve falında pahalı kolye takmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir