AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kolye takmak

Kahve falında mor kolye takmak

Kahve falında mor kolye takmak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, işlerinin artacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında mor kolye takmak gördüyseniz:

  • Yolculuk esnasında ufak tefek aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında mor kolye takmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk kolye görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor kolye görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında pembe taşlı kolye takmak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kalpli kolye takmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe kolye takmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birine altın kolye takmak erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir