AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemer çıkartmak

Kahve falında kemer çıkartmak

Kahve falında kemer çıkartmak attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında kemer çıkartmak gördüyseniz:

  • Belli plan, proje veya ilişkilerin işleyişi konusundaki gerçek fikirlerinizi ortaya çıkartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kemer çıkartmak işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kemerini başkasına vermek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yırtık kemer görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemer sıkmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köprü kemeri görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında kemerli pantolon görmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında bele kemer takmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında beline altın kemer takmak dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, zenginlik kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir