AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli kefen görmek

Kahve falında renkli kefen görmek

Kahve falında renkli kefen görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, belalara denk gelmeyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli kefen gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında renkli kefen görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe kefen görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen hazırlamak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kefenli görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını kefenle görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir