AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek

Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek

Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi kefenle gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Kahve falında ölmüş kişiyi kefenli görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kişiyi kefenle görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kefenini görmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kefen içinde bebek görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında ıslak kefen görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında anneyi kefende görmek daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini kefenle görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında birini kefenli görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir