AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını kefenle görmek

Kahve falında kızını kefenle görmek

Kahve falında kızını kefenle görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hanesine güneş doğacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kızını kefenle gördüyseniz:

  • Romantizm veya sevgi temalı ilişkiler iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kızını kefenle görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar kefen görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında ölmeden kefenlenmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, çok başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen hazırlamak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan kefen çıkarmak herkesi doğru yola çağıracağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kendini kefende görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir