AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli karga görmek

Kahve falında renkli karga görmek

Kahve falında renkli karga görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli karga gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında renkli karga görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında kargaların saldırdığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında karga öldürmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kargadan kaçmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karga tüyü görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karga olmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulur.

Kahve falında karga burun görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir