AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga tüyü görmek

Kahve falında karga tüyü görmek

Kahve falında karga tüyü görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, hayırlı haberler alınacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine yorulur.

Kahve falında karga tüyü gördüyseniz:

  • İlişkileriniz üzerine düşünürken aklınıza farklı şeyler gelebilir, yenilikler ya da keşifler söz konusu olabilir.

Kahve falında karga tüyü görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leş yiyen karga görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına yorulur.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında karga tarafından kovalanmak şifa bulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga yaralamak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Kahve falında karga yavrusu görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kendisini yıpratacağına işarettir.

Kahve falında karga eti görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında karga yakmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yanlış seçimler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir