AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga olmak

Kahve falında karga olmak

Kahve falında karga olmak büyük başarı kazanacağına, gülen yüzünün hiç solmayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalettir.

Kahve falında karga olmak gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Kahve falında karga beslemek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencerede karga görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karga görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karga öldürmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulur.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında kargayla uçmak küs olduğu kişilerle barışacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına delalettir.

Kahve falında çok karga görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga ve ceviz görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir