AnaSayfa / Genel / Kahve falında karga öldürmek

Kahve falında karga öldürmek

Kahve falında karga öldürmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, esenliği bulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında karga öldürmek gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında kargaların öldüğünü görmek büyük bir başarının elde edileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında karga öldürmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah karga öldürmek maddi gücünün yerine geleceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında karganın öldüğünü görmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında karga öldüğünü görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karga yavrusu öldürmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kargayı öldürmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, esenliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında karga öldürdüğünü görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, şükredeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir