AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnakları görmek

Kahve falında ayak tırnakları görmek

Kahve falında ayak tırnakları görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnakları gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, isabetli adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarını uzun görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarında oje görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında ayak tırnakları görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı temizlemek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağı yemek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir