AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli cisimler görmek

Kahve falında renkli cisimler görmek

Kahve falında renkli cisimler görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, rütbe alacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli cisimler gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Kahve falında renkli cisimler görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Kahve falında garip cisimler görmek her zaman çok mutlu olacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah bir cisim görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımlanamayan cisimler görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulur.

Kahve falında cisimleri uçurmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek bir yandan cenaze olacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir