AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında garip cisimler görmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımlanamayan cisimler görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı cisim görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir