AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımlanamayan cisimler görmek

Kahve falında tanımlanamayan cisimler görmek

Kahve falında tanımlanamayan cisimler görmek kendisini ailesine vereceğine, asla harama bulaşmayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımlanamayan cisimler gördüyseniz:

  • Yapılması gereken çok fazla işiniz olacak, nereye koşturacağınızı şaşırabilirsiniz.

Kahve falında tanımlanamayan cisimler görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına alamet eder.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek hayırlı haberler alınacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek rahatlık içinde yaşayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökte cisim görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine delalet eder.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak kişiye hep umut olacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında uçan bir cisim görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında uçan cisimler görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yuvarlak cisim görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir