AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek

Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek

Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, derde ve kedere düşeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını siyah gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağı sökmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ayak baş tırnağının çıktığını görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnağının düşmesi görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını uzamış görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir