AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının düşmesi görmek

Kahve falında ayak tırnağının düşmesi görmek

Kahve falında ayak tırnağının düşmesi görmek işleri yoluna sokacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının düşmesi gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının düşmesi görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağı görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, yanlış adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında uzamış ayak tırnağı görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, sağlık sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarını görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnak kestiğini görmek yeni mallara sahip olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağı çıkmak kazancın gittikçe azalacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir