AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında ayak tırnağının çekildiğini görmek böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tırnak çekilmesi görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağının çekildiğini görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağın çekildiğini görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağının düştüğünü görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek satışların düşeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayak tırnağını kesmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir