AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaput bezi görmek

Kahve falında kaput bezi görmek

Kahve falında kaput bezi görmek evlatların hayırsız çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, her geçen gün başarıların artacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaput bezi gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında kaput bezi görmek haksızlığa uğrayacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Kahve falında kaput görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, makamının sarsılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bezi vermek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine yorulur.

Kahve falında boklu bez görmek kazancın katbekat arttırılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında silme bezi görmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında adet bez görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bez bebek yapmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir