AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızlık bezi görmek

Kahve falında kızlık bezi görmek

Kahve falında kızlık bezi görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızlık bezi gördüyseniz:

  • İstemediğiniz bitişler olabilir.

Kahve falında kızlık bezi görmek borçları varsa ödeyeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet bezi yıkamak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında silme bezi görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bez parçası görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında bez torba görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altına bez bağlamak bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz bez ütülemek çok zor dönemlerden geçeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir