AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli battaniye görmek

Kahve falında renkli battaniye görmek

Kahve falında renkli battaniye görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli battaniye gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Kahve falında renkli battaniye görmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak battaniye görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan battaniye görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında temiz battaniye görmek işlerinin ağırlaşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kirli battaniye görmek daha fazla gelir elde edeceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yıkanmış battaniye görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün battaniye görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini battaniyeye sarmak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir