AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan battaniye görmek

Kahve falında yorgan battaniye görmek

Kahve falında yorgan battaniye görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, hastalığın biteceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Kahve falında yorgan battaniye gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda eksiklerinizi fark edip düzeltebilirsiniz.

Kahve falında yorgan ve battaniye görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniye yorgan görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında yatak yorgan battaniye görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, emeklerin boş yere harcanacağına inanılır.

Kahve falında yorgan battaniye görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek önünün açılacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalettir.

Kahve falında battaniye asmak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni battaniye almak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir