AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş pasta ve mum görmek

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında yaş pasta ve mum gördüyseniz:

  • Size bazı konularda baskı uygulayan kişiler, zamanlama olarak yanlış bir noktada olsa da, içerik bakımından dikkate alınmaları gerekiyor olabilir.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta mumu yakmak çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Kahve falında mumlu pasta görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında pastanın üzerinde mum görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalet eder.

Kahve falında doğum günü pastası ve mum görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta ve mum görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta mumu üflemek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir