AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumbar temizlemek

Kahve falında mumbar temizlemek

Kahve falında mumbar temizlemek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında mumbar temizlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Kahve falında mumbar temizlemek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karın mumbar temizlemek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında türbede mum yakmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet eder.

Kahve falında mumu yakmak kendisini çok kötü hissedeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına yorulur.

Kahve falında pasta mumu yakmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yaş pasta ve mum görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet eder.

Kahve falında eriyen mum görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pastada mum üflemek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir