AnaSayfa / Genel / Kahve falında regl bezi görmek

Kahve falında regl bezi görmek

Kahve falında regl bezi görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, işlerin sürekli artacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında regl bezi gördüyseniz:

  • Size gerçek olamayacak kadar güzel sunumlarla gelen kişilerin nelerden bahsettiğini iyice detaylandırmanız gerekiyor.

Kahve falında regl bezi görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bez görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında bulaşık bezi görmek anne baba duasının alınacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında işlemeli bez görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında namaz bezi görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz bez parçası görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir