AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bez görmek

Kahve falında yeşil bez görmek

Kahve falında yeşil bez görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bez gördüyseniz:

  • Tutulmaların etkileri aynen sürüyor.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil bez görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bez bebek yapmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında bebek bezi değiştirdiğini görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şile bezi görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kirli bez yıkamak yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bez dolap görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bez kesmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir