AnaSayfa / Genel / Kahve falında işlemeli bez görmek

Kahve falında işlemeli bez görmek

Kahve falında işlemeli bez görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, güleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında işlemeli bez gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Kahve falında işlemeli bez görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında işlemeli kılıç görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında işlemeli altın yüzük görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına delalettir.

Kahve falında işlemeli mendil görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, önündeki engelleri aşamayacağına işaret eder.

Kahve falında işlem çözmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bölme işlemi görmek zarar etmeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Kahve falında işlemeli yatak örtüsü görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet eder.

Kahve falında işlemeli tesbih görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir