AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda çiçek görmek

Kahve falında kavanozda çiçek görmek

Kahve falında kavanozda çiçek görmek iyi ruh halinin bozulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, görmediği yerlere gideceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında kavanozda çiçek gördüyseniz:

  • Renkli sosyal planlar yapabilir, özel bir kişiyle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında kavanozda çiçek görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret eder.

Kahve falında kavanozda kahve görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz kapağı görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kavanozda turşu görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında kavanozun içinde balık görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanoz yıkamak ortak işlere gireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında cam kavanoz kırdığını görmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir