AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı ve bira içmek

Kahve falında rakı ve bira içmek

Kahve falında rakı ve bira içmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kötü yönde hareket edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, parasının üstüne para ekleyeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı ve bira içmek gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında rakı ve bira içmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında bir bardak rakı içmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla rakı içmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içmek ve sarhoş olmamak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı rakı içmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında babayla rakı içmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Kahve falında buzlu rakı içmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir