AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla rakı içmek

Kahve falında babayla rakı içmek

Kahve falında babayla rakı içmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, güçlükle elde edilecek başarı, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babayla rakı içmek gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında babayla rakı içmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, işinde yükseleceğine işarettir.

Kahve falında rakı içmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet eder.

Kahve falında sek rakı içmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, komşular tarafından kötülenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susuz rakı içmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle rakı içmek hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir