AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz rakı görmek

Kahve falında beyaz rakı görmek

Kahve falında beyaz rakı görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz rakı gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Kahve falında beyaz rakı görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bakkaldan rakı almak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında rakı kadehi görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı içtiğini görmek korkularını yeneceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında rakı almak yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bardak rakı içmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir