AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı doldurmak

Kahve falında rakı doldurmak

Kahve falında rakı doldurmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Kahve falında rakı doldurmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizde daha gerçekçi olmanız gerektiğini size anımsatacak bir durumla karşı karşıya gelebilirsiniz.

Kahve falında rakı doldurmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında rakı satmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı rakı içmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işarettir.

Kahve falında zorla rakı içmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakkaldan rakı almak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında ramazanda rakı içmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rakı şişesi kırıldığını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı satın almak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir