AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içip kusmak

Kahve falında rakı içip kusmak

Kahve falında rakı içip kusmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rakı içip kusmak gördüyseniz:

  • Davranışlarınızda da duygusal hayatınızda da gereksiz eğilimler olabilir.

Kahve falında rakı içip kusmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında rakı kusmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin rakı içtiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında rakı içen adam görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında rakı içtiğini görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına yorulur.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında rakı içip pişman olmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir