AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla rakı içmek

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin esprileri, boşboğazlıkları ya da kritikleri imajınıza sizi incitebilir veya zor durumda bırakabilir.

Kahve falında arkadaşınla rakı içmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla rakı içmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına işaret eder.

Kahve falında rakı içmek sarhoş olmamak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ramazanda rakı içmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susuz rakı içmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında rakı içmek sağlığından olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında rakı şarap içmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir