AnaSayfa / Genel / Kahve falında rakı içildiğini görmek

Kahve falında rakı içildiğini görmek

Kahve falında rakı içildiğini görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, canın sıkılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulur.

Kahve falında rakı içildiğini gördüyseniz:

  • Hayallere dalmayın.

Kahve falında başkasının rakı içtiğini görmek fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rakı içen adam görmek yeni ilişkiler kurulacağına, rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında rakı içtiğini görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin rakı içtiğini görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine işarettir.

Kahve falında rakı içip pişman olmak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, zorluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında rakı içip sarhoş olmak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içildiğini görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir