AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacı yerinden sökmek

Kahve falında ağacı yerinden sökmek

Kahve falında ağacı yerinden sökmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerini değerlendirmeli, iş başvurularında bulunmalı veya kazançlarınızı arttırabileceğiniz yolları zorlamalısınız.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kalbin yerinden çıktığını görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın yerinde olmadığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında edep yerinde kıl görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında evin yerinde olmadığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına delalet eder.

Kahve falında iş yerinde bulunmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir