AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı yerinden sökmek

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında kapıyı yerinden sökmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yerinden çıkmış kapı görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avret yerinde sivilce görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişi yerinden çıkmak ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerinden kan geldiğini görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulur.

Kahve falında iş yerinde bulunmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir