AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmaklarının koptuğunu görmek

Kahve falında ayak parmaklarının koptuğunu görmek

Kahve falında ayak parmaklarının koptuğunu görmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, yeni işlere girişileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında ayak parmaklarının koptuğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız da olasıdır.

Kahve falında ayak parmağından vurulmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayak parmağı yalamak başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmağının kesildiğini görmek huzur ve saadet bulacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ayak baş parmağı tırnağı görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında altı parmaklı ayak görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmak zararlarını telafi edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir