AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağından vurulmak

Kahve falında ayak parmağından vurulmak

Kahve falında ayak parmağından vurulmak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gelirinin düşeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağından vurulmak gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Kahve falında ayak parmağından vurulmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak son model arabaya sahip olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağından vurulmak borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından iğne vurulmak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarından vurulmak mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir