AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahim aldırmak

Kahve falında rahim aldırmak

Kahve falında rahim aldırmak büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, işlerinin çok açılacağına delalettir.

Kahve falında rahim aldırmak gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Kahve falında rahim aldırmak rızkının çoğalacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında rahim kanser olmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahim ameliyatı görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında rahim akıntısı görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kıllı rahim görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında rahim ameliyatı olduğunu görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sılayı rahim yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir