AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı rahim görmek

Kahve falında kıllı rahim görmek

Kahve falında kıllı rahim görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, isyan edeceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı rahim gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Kahve falında rahim kılı görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahimde kıl görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, çok kötü günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı rahim görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına işarettir.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında rahimde bebek görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında rahim kanser olmak en çetin zorlukların aşılacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında rahim görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Kahve falında rahim içi araç görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir