AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahimde yumurta görmek

Kahve falında rahimde yumurta görmek

Kahve falında rahimde yumurta görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına inanılır.

Kahve falında rahimde yumurta gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında rahimde yumurta görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rahimde kist görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Kahve falında rahim kanser olmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında rahimde yara görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında rahimden kan aktığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında rahim düşürmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında rahim içi görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir