AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahimde akıntı görmek

Kahve falında rahimde akıntı görmek

Kahve falında rahimde akıntı görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında rahimde akıntı gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla yaşayabileceğiniz problemleri doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında rahim akıntısı görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına inanılır.

Kahve falında rahimde akıntı görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akıntılı su görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında su akıntısı görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akıntıya karşı yüzmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında denizde akıntıya kapılmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında burun akıntısı görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında memede akıntı görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir