AnaSayfa / Genel / Kahve falında rahim filmi çektirmek

Kahve falında rahim filmi çektirmek

Kahve falında rahim filmi çektirmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, huzurlu günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim filmi çektirmek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında rahim filmi çektirmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında film çektiğini görmek şeytana uyacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında film çektirmek bazı tartışmalar yaşayacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında rahim kanseri olduğunu öğrenmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında rahim içinde bebek görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Kahve falında temiz rahim görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, engel teşkil edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında rahim aldırmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında rahim kanaması görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir